WELKOM OP DAILY NICKY

WELKOM OP DAILY NICKY

Gelukkig Nieuwjaar!

Het was tijd voor iets nieuws. Vandaag bestaat Nicky’s City Guide, mijn cityblog over België, al twee jaar. Maar ik wilde meer. Schrijven over andere dingen, dingen die zomaar in m’n hoofd opkomen. Dingen die totaal niet bij mijn doelgroep op Nicky’s City Guide passen.

Dingen zoals recepten. Een doosje instant noodles die ik zo lekker vind dat ik ze wil delen. Een outfit die ik best wel geslaagd vind. Mijn nagellakstash. Vreemde gedachtes die ik soms heb en wil delen. Zoiets past niet op een cityblog, vind ik.

Daarom, deze nieuwe start. Daily Nicky, een blog waar dagelijks (oké, niet echt dagelijks, drie keer per week, maar niemand verbiedt je om vaker langs te komen) wat te vinden is over fashion, beauty, lifestyle, sport, gezond eten, minder gezond eten, mind-dingen, gedachtes, …

Enjoy!

Wil je me volgen, dan kan dat op Facebook, Twitter en Instagram.

PS. Dit is het eerste artikel op Daily Nicky. Maar je zal hier ook oude artikels van Nicky’s City Guide vinden, die niet op die blog pasten, zoals mijn nieuwe haarkleur of een review van voetengel.

Share:

1 Reactie

  1. 3 januari 2015 / 09:43

    Ik ben benieuwd wat je nieuwe blog allemaal voor moois gaat opleveren!