WEBSHOP REVIEW: GREETZ.BE

WEBSHOP REVIEW: GREETZ.BE

Bloemen. Welke vrouw houdt er niet van? Ik in ieder geval wel. Ook al heb ik meer nepperds dan echte planten en bloemen in ons appartement staan, ik kan énorm genieten van een prachtig boeket op z’n tijd (*kuch* hint aan verloofde *kuch*). Laatst mocht ik een bestelling plaatsen bij Greetz, een webshop met van die leuke verrassingen, zoals kaartjes, chocolade, drank, ballonnen, en dus ook bloemen!

IMG_4771

IMG_4769

Ze hebben gigantisch veel keus aan bloemen: je kan kiezen aan de hand het thema (herfst, verjaardag, huwelijk, …) of de soort (gerbera’s, rozen, zonnebloemen, chrysanten, …). Omdat ik van simpele, sobere dingen hou, ging ik voor het serene boeket. Groen en wit, twee kleuren die ik graag in huis zie.

Ik plaatste m’n bestelling maandagavond, rond 20:40. Je moet bestellen voor 21:00 om de bestelling een dag later in huis te krijgen. Meteen na het bestellen kreeg ik een mailtje ter bevestiging, met een overzicht van m’n bestelling. Heel belangrijk, vind ik zelf.

Om 00:30 kreeg ik een e-mail dat de bestelling verzonden was. Zo, dat ging snel! In dat mailtje stond het tijdslot waarin ze zouden langskomen samen met een trackinglink.

IMG_4768

IMG_4765

Rond 16:10 de dag erop stuurde m’n zus een sms dat de bloemen geleverd waren. Netjes binnen het tijdslot dus. Ze zitten verpakt in een handige, grote kartonnen doos (met handvaten!). Daarin zit het boeket dan nog eens in een plastieken pot (voor het water, uiteraard). Deze pot is trouwens best stevig, en kan achteraf nog dienst doen als bloempot.

Ik was heel blij met m’n boeket. Het waren verse bloemen, de lelies moesten zelfs nog opengaan. En mijn favoriete bloem, de gerbera, zat er ook in. Op het papier rondom stond een link naar hun website, voor handige tips om zo lang mogelijk van je bloemen te genieten.

Ze zijn zeker een week mooi gebleven, zoals ook beloofd werd. Het Sereen Boeket kost €21,99, de verzendkosten zijn €5,95. Ik ben over het algemeen heel tevreden over deze webshop, en ben van plan binnenkort weer een boeket te bestellen. De Zomerse Zonnebloemen kunnen mijn keuken wel goed opfleuren, en van de Portie Vrolijkheid kan je niet anders dan vrolijk worden. Of wat dacht je van een boeket met 30 (!) rode rozen? Voor ieder wat wils dus, bij Greetz.be!

Share: