WEBPRINT.BE | WEBSHOP TIP

WEBPRINT.BE | WEBSHOP TIP

Ik kom regelmatig leuke webshops tegen. Via een tijdschrift, door iemand erover te horen praten, gewoon tijdens het surfen … Die webshops wil ik graag delen. Vandaag: Webprint.be, de meest complete fotoservice van België!

Een tijdje geleden bestelde ik bij Webprint.be een fotoboekje van mijn reis naar Seoul (hier lees je de review hiervan). De kwaliteit was heel erg goed, ik ben er zo blij mee en blader er nog altijd met plezier door. Maar naast fotoboeken hebben ze ook heel wat andere leuke producten. Hier som ik de leukste op!

Webprint.be fotoboek

VOOR AAN DE MUUR

Je kan hier je favoriete foto op zoveel verschillende manieren laten afdrukken: op canvas, aluminium, hout, plexiglas, forex, poster, tuinposter, fotobehang (dit wil ik later zo graag!), fotocollage, allerlei kleine foto’s samen in één grote als een mozaïek, …

Ik ben vooral fan van het fotobehang. Later wil ik graag een foto van een reis laten uitvergroten om zo één muur in een kamer te versieren. Elke dag een beetje het gevoel hebben van op reis te zijn, hoe heerlijk is dat?

FOTOCADEAUS

Qua fotocadeaus hebben ze ook ongelooflijk veel keus. Je maakt je eigen placemats, een speelkaartenset, bierviltjes, telefoon- en iPad-hoesjes,  onderzetters, …

Het leukste hier vind ik de notitieboeken (A4-formaat). Ik ben aan het overwegen om twee notitieboeken te kopen, eentje met het logo van Nicky’s City Guide en eentje met het logo van Daily Nicky. Dan kan ik deze altijd meenemen en overal notities maken. Idem voor de agenda’s. Hoe leuk is het om een gepersonaliseerde agenda te hebben? Voor dit jaar heb ik al een Moleskine, maar voor volgend jaar lijkt een persoonlijke agenda me wel wat.

Ze doen trouwens ook wel eens leuke acties. Nu krijg je bijvoorbeeld tot en met maandag 25 april 30% korting op alle fotoboeken en bestel je al een fotoboek vanaf €3,47!

Meer informatie vind je op hun website.

Share:

2 Reacties

  1. 23 april 2016 / 18:23

    Zelf heb ik al twee keer bij de Nederlandse webshop besteld, erg leuke dingen hebben ze!

  2. 3 mei 2016 / 23:30

    Ik ga er zeker eens kijken. Ik zoek nog altijd een betaalbaar alternatief voor de website waar ik eerst altijd zo’n grote poster met 9 Instagram foto’s bestelde, maar hetzelfde idee is overal minstens twee keer zo duur!