UPDATE #20160903

UPDATE #20160903

Oh oh oh, wat is het lang geleden dat ik nog iets gepost heb. Ik wilde deze post oorspronkelijk beginnen met ‘ik leef nog’, maar dat is niet hoe ik me voel na de Dwars Door Hasselt trainingen die ik er tot nu toe heb opzitten. Gelukkig heb ik onlangs kunnen ontspannen in Oostende en kan ik dat binnenkort opnieuw doen in Londen. Ik heb ook héél wat gebrainstormd voor Daily Nicky én Nicky’s City Guide (ja, ook mijn andere blog moest mijn verwaarlozing ondergaan) en veel motivatie van leuke mensen gekregen. Lees gezellig mee wat er te wachten staat!

WEG MET DIE KILO’S!

Allereerst: meer dan ooit in mijn leven heb ik besloten wat aan mijn gewicht te doen. Ik ben de laatste 3 jaar 28 kg aangekomen – ja, echt waar, 28. Ja, ‘Je beslist zelf wat je in je mond steekt’, neen, je steekt het er wel zelf in maar dat beslissen ligt soms ergens anders, geloof me. In ieder geval, ik ben een tijdje geleden uit dat deel van mijn leven gestapt en beslis nu wél terug alles zelf. En dat werkt. Sinds 22 juni (mijn hoogste gewicht ooit) ben ik al 6,5 kilogram kwijt. 6,5! Ik kan me niet herinneren wanneer ik dat voor het laatst van de weegschaal kon aflezen.

Daily Nicky - update september 2016

EINDELIJK: DWARS DOOR HASSELT

Na jàren van mezelf voornemen dat ik eens ga meedoen – het begon in 2012, toen ik in Hasselt op kot zat en dus vond dat ik geen excuus had om niet mee te doen – heb ik dit jaar besloten het eindelijk te doen. Ik heb me online ingeschreven, ben via de Nike Running app een coachingprogramma begonnen en train nu al anderhalve week. En het gaat goed! De langste run tot nu toe was 9,7 km, en vandaag staat er eentje van 11 km op het programma. Op het einde van de maand ga ik naar Londen, maar dat gaat me niet weerhouden van mijn training. Hyde Park, here I come!

TRAVEL: LONDON!

Over een paar weken is het zover: Londen! Eén van mijn doelen dit jaar was een Europese hoofdstad bezoeken, en nu het jaar bijna op zijn einde loopt, komt het ervan! Ik ben nog volop bezig met uitzoeken wat ik wil zien, maar ik kijk er heel hard naar uit.

Dus, wat te verwachten? Daily Nicky wordt actiever, en meer in de richting van sporten en een gezonde levensstijl, op Nicky’s City Guide vind je weer drie keer per week een post over een leuke plek in België (of daarbuiten) en ook mijn Instagram-accounts zouden wat actiever moeten worden (check @nickymorren, @nickyscityguide en @onfourfurryfeet). Enjoy!

Share: