PLUIZIGE SLEUTELHANGERS | TREND

PLUIZIGE SLEUTELHANGERS | TREND

Pluizige sleutelhangers zijn (al een tijdje) hot. Toen ik een exemplaar spotte aan iemands sleutelbos, was ik meteen verliefd. Ik speurde enkele webshops af, tot de website van H&M me wist te verblijden met pluizige sleutelhangers. Na een bezoekje aan beide H&M-winkels in Hasselt, moest ik jammer genoeg met lege handen afdruipen. Gelukkig wilde mijn zus Casey zich wel opofferen om in de H&M in Sint-Truiden te gaan kijken, en kreeg ik toen ik thuiskwam een ‘pluisbal’ – zoals wij ze noemen – in mijn handen gedrukt. Ik was blij! 

Deze trend mag dan in de lente begonnen zijn, en hoewel sommigen ervan overtuigd zijn dat ze in 2016 passé zijn, blijven pluisballen volgens mij ook nog deze winter aan menig handtas of sleutelbos hangen.  Ik spot ze nog regelmatig op straat, en zelfs in Seoul zag ik er nog meisjes mee lopen! Ook onderstaande Instagrammers laten hun sleutelhanger nog even hangen.

     

 

fur keychains

Menig merk heeft ook op de trend ingespeeld. Je koopt ze voor € 5, maar evengoed voor een paar honderd. Op de afbeelding hierboven zie je enkele van mijn favorieten (v.l.n.r.):

Adrienne Landau: $ 98 – Diane von Furstenberg: $ 48 – Michael Kors: $ 38 – H&M: € 4,99

Doe jij zelf ook mee aan de fur keychains trend?

1 Reactie

  1. 19 februari 2016 / 23:05

    Ik vind ze best leuk, maar ook wel erg groot!