PERFECT VOOR PARIJS!

PERFECT VOOR PARIJS!

Parijs. De stad waar ik al heel mijn leven van droom. Ben ik er al geweest? Nope. En in juli komt daar eindelijk – EINDELIJK!- verandering in. Stefan heeft een reisje naar Parijs geboekt!

De laatste maanden voel ik me maar meh. Ik ben aangekomen (ik ben zo iemand die haar emoties weg eet), ik kan ‘s morgens nog amper uit bed, .. Het lukt allemaal niet meer zo. Ik wil er al lang verandering in brengen, maar er komt altijd wel iets tussen. En dat moet stoppen. En nu ik Parijs in het vooruitzicht heb, wil ik geen excuses meer maken. Gedaan met excuses!

Goed, wat wil ik veranderen? Ik wil terug om 06u00 ‘s morgens uit bed kunnen springen. Ik wil eindelijk mijn gewoontes veranderen. Ik wil gezonder eten. Ik wil terug meer bloggen. Ik wil meer talen leren. Terug ordelijker worden. Terug wat meer met m’n informaticaboeken bezig zijn. Ik wil zoveel! Vandaag is het 1 mei. Dag van de Arbeid. Normaal werken de mensen dan niet, wel, ik ga dat wel doen. Ik ga werken aan mezelf. Over tien weken ben ik in Parijs, en ik wil dan een enorm verbeterde versie van mezelf zijn. Liefst van al de perfecte versie. Perfectie op mijn manier, niet hoe de rest van de wereld dat ziet.

Wekelijk ga ik hier vertellen hoe dat lukt. Val ik af? Geraak ik ‘s morgens weer uit m’n bed? Gaat m’n Frans erop vooruit? Post ik meer artikels? Je komt er hier achter. Ik kijk er alvast naar uit!

Heb jij tips voor Parijs? Wat we moeten zien, waar we moeten geweest zijn, waar we moeten eten? Dan hoor ik ze graag!

Share: