NOG 9 WEKEN | PERFECT VOOR PARIJS

NOG 9 WEKEN | PERFECT VOOR PARIJS

In juli ga ik met Stefan naar Parijs. Parijs! De stad waar ik al jaren van droom. Voor mij is dit het ideale moment om eindelijk mijn slechte gewoonten aan te pakken en harder te werken aan mezelf. Anders gezegd: de perfecte versie van mezelf worden! Vandaag: nog 9 weken te gaan.

Week 1 zit erop. Het kwam moeilijk op gang: maandag ontwaakte ik met migraine (wat een slecht voorteken), dinsdag liet ik mijn laptop vallen en morste ik water over me heen. Oei. Donderdag was het geen laptop maar bier dat de grond op ging en liet ik een metalen doosje op mijn voet vallen. Aan bloggen kwam ik niet echt toe, en mijn talen staan nog steeds op een laag pitje. En gezonder eten ging me door de week wel goed af maar ehm … dat heb ik in het weekend wel verpest. En geen klein beetje …

Deze week ga ik mezelf een beetje meer challengen. Ik ga proberen om elke dag van deze week anderhalve liter water te drinken. Voor mij, iemand die zelden drinkt een hele uitdaging (ja, ik weet dat dat slecht is maar ik vergeet dat altijd). Ik dronk normaal één glas per dag, soms niets. Dankzij mijn stage is dat wel aan het beteren: ik kan hier drinken wanneer ik wil (in tegenstelling tot op school). Dat helpt al goed. Ook heb ik op kot water koud gezet, want koud water vind ik heerlijk. Dus: moet lukken!

Opstaan om 6u ‘s morgens: ma  di  wo  do vr za zo
Talen leren: ma  di  wo  do vr za zo
In een boek lezen: ma  di  wo  do vr za zo
Gezond eten
ma di  wo do vr za zo
Joggen, 3x per week een halfuurtje: mwvr
Artikel gepost op Nicky’s City Guide
m  w vr
Gewicht verloren:
nee, integendeel! *gaat in een hoekje huilen*

Wauw. Zo lijk ik wel de uitsteller der uitstellers. Lekker confronterend. Wel goed om mezelf even wakker te schudden. Deze week gaat beter gaan. Echt waar. Vooral het feit dat iedereen dit kan zien, en niet alleen ikzelf, is extra motivatie.

Share:

2 Reacties

 1. 7 mei 2015 / 10:19

  Gaaf dat je naar Parijs gaat en stoer dat je zoveel discipline aan de dag legt. Een tip: Koop een (leuke) waterfles, dan drink je vanzelf makkelijker water. Ik ben zelf ook een lastige drinker. Wat je ook kunt doen is een beetje aanmaaklimonade of wat schijfjes citroen door je water doen. Smaakt ‘t opeens een stuk lekkerder! Citroen is sowieso gezond en als je bijvoorbeeld aanmaak van Karvan Cevitam koopt, die hebben varianten waar geen suiker en kleurstoffen aan toegevoegd zijn.

  • nickymorren
   19 mei 2015 / 06:37

   Bedankt voor de tips! Ik denk dat ik in het weekend eens op zoek ga naar een leuke waterfles. Maakt water drinken vast veel leuker en makkelijker.