NOG 8 WEKEN | PERFECT VOOR PARIJS

NOG 8 WEKEN | PERFECT VOOR PARIJS

In juli ga ik met Stefan naar Parijs. Parijs! De stad waar ik al jaren van droom. Voor mij is dit het ideale moment om eindelijk mijn slechte gewoonten aan te pakken en harder te werken aan mezelf. Anders gezegd: de perfecte versie van mezelf worden! Vandaag: nog 8 weken te gaan.

Wel, opstaan om 6u ‘s morgens is afgelopen week wel heel erg goed gelukt! Ik ben zondag, maandag, dinsdag en woensdag bij Stefan blijven slapen, en hij moet opstaan om 5u30 en ik dus ook. Handig! Die ene vrijdagochtend op m’n eigen kot ging helaas niet zo makkelijk.

Mijn 1,5l water drinken challenge is niet helemaal gelukt. Maar voor iemand die komt van ‘niks drinken’, vind ik dat het een heel goed begin is! Deze challenge wordt nu een vast item. Zo komt er elke week iets nieuws bij. De challenge voor komende week: een week lang binnen mijn caloreënbudget blijven! Via een website heb ik een ‘budget’ gekregen. Vier jaar geleden verloor ik zo al 10 kg, dus nu moet dat ook lukken. Dat budget ligt rond de 1500, en daar ga ik me deze week streng aan houden.

Opstaan om 6u ‘s morgens: ma  di  wo  do vr
Talen leren: ma  di  wo – dovrzazo
In een boek lezen: ma  di  wo – do vrzazo
Gezond eten
madi – wodo – vr – za – zo
Joggen, 3x per week een halfuurtje: mawovr
Artikel gepost op Nicky’s City Guide
m – w – vr
Gewicht verloreneuh, nee. Ik weeg meer dan een kg meer dan toen ik begon. Mijn lichaam pruttelt nogal tegen!

Challenge van afgelopen week:
1,5l water per dag drinkenma  di – wo dovrzazo
Ik heb al een pak meer gedronken dan normaal. In het weekend heb ik me wel ingehouden, want ik ging zaterdag naar de opendeurdag van een dansclub en zondag normaal gezien naar de Kattenstoet in Ieper, veel onderweg met weinig toiletten dus!

Share: