NIEUWE VERSLAVING: ORPHAN BLACK

NIEUWE VERSLAVING: ORPHAN BLACK

Mijn nieuwe verslaving: Orphan Black! De serie bestaat al sinds 2013, maar ik ken hem pas sinds vorige week #shameonme.

De serie draait om Sarah Manning, een wees die na maanden weggeweest te zijn terugkeert naar haar pleegmoeder. In het treinstation ziet ze een vrouw die exact op haar lijkt zelfmoord plegen. Ze wil haar identiteit overnemen om haar bankrekening leeg te halen, maar komt erachter dat het allemaal veel complexer is. De vrouw die ze zelfmoord zag plegen, was een kloon, net als zij. Al gauw komt ze erachter dat er heel wat klonen zijn, verspreid over Noord-Amerika en Europa én dat er een plan is om hen te vermoorden.

Ik ben net klaar met seizoen 2, en ik vind het super spannend. Mijn favoriete personages zijn Alison (één van de klonen) en Felix (Sarah’s pleegbroer). Hieronder zie je de trailer van seizoen 1.

Ondertussen zitten ze al aan seizoen 4, waarvan de laatste aflevering gepland is op 16 juni. Ik ben heel erg benieuwd hoe alles verder gaat evolueren. Maar ik ga me eerst eens storten op de rest van seizoen 2 en seizoen 3!

Volg jij deze serie?