NEW IN: WOUF LAPTOPSLEEVE

NEW IN: WOUF LAPTOPSLEEVE

Mijn eerste en waarschijnlijk ook meteen mijn laatste soldenkoopje: een Wouf laptopsleeve! Deze stond al maanden op m’n wishlist op Pinterest (om precies te zijn: sinds 15/08/2018 – hoeveel moeite moet een mens tegenwoordig doen om te zien wanneer je iets gepind hebt, jezus), maar ik vond €46 altijd te duur. Nu het dan toch solden waren, besloot ik eens een kijkje te nemen op de website van de Bijenkorf, en jawel: SALE!

Met 25% korting kwam de hoes nog op €34,50, en dat is een bedrag dat ik er nog net aan wilde geven #gierig. Jammer genoeg kan je op de website van de Bijenkorf niet kiezen wanneer je iets gaat ontvangen. Ik bestelde de hoes op zaterdag en het ging ‘2 tot 5 werkdagen’ duren vooraleer hij geleverd werd. Niet zo handig. Oké, even een overzichtje van het bestelmoment tot het afleveren:

  • 05/01 16:03: een e-mail met de bevestiging van mijn bestelling
  • 08/01 16:22: een e-mail dat mijn bestelling is aangemeld bij de bezorger
  • 09/01 11:06: een sms’je van mijn mama dat het pakketje is aangekomen
  • 09/01 11:07: een mail van PostNL dat de bezorger onderweg is (effectief één minuut nadat mijn mama stuurde, no joke)
  • 09/01 11:43: een e-mail van PostNL dat het pakket geleverd was

Om 20:00 had ik gedaan met werken en ben ik het gaan ophalen. Thuis pakte ik het meteen uit, en vond ik het al meteen een prachtige hoes.

WOUF Laptophoes

Maar ik moest jammer genoeg al iets vaststellen. Ik heb een 13 inch MacBook en kocht dus ook een 13 inch hoes, maar hier past effectief slechts een 13 inch MacBook in. En rond die van mij zit een case. Dat werkt dus niet. Een maat groter is er helaas niet, dus dat betekent: altijd mijn case rond m’n laptop uit doen als ik ‘m ergens mee naartoe ga nemen. Nu, dat is niet het einde van de wereld.

Voor de rest: heel erg blij mee. Hij is mooi, stevig en ik vind het wel fijn dat hij zo perfect rond mijn laptop past. Wie ook nog van de solden wil profiteren, dat kan hier.

Voor wie meer wil weten over het bedrijf: Wouf is een bedrijf gelegen in Barcelona, Spanje. Al hun producten zijn in Spanje gemaakt met grondstoffen van hoge kwaliteit en ecologische inkt om zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Hier vind je meer informatie over het bedrijf. Ze hebben ook hele leuke pennenzakken, toilettasjes, notitieboekjes, …

INFORMATIE

Prijs: tussen €46 en €155 (afhankelijk van het materiaal)
Te koop: webshop, de Bijenkorf, Juttu

Share: