MY 25TH BIRTHDAY!

MY 25TH BIRTHDAY!

Gisteren was de voor mij ergste dag van het jaar al aangebroken: ik werd 25. Vreselijk. I know, wat ga ik zeggen als ik 30, 40, 50 en 60 word? Hetzelfde, waarschijnlijk. Maar goed, het is en blijft natuurlijk een verjaardag, en dat betekent: leuke dingen doen!

Ik heb eigenlijk heel weinig gedaan. Toen ik ‘s morgens opstond, vond ik de verjaardagskaart (zie foto bovenaan) die m’n zus voor mij had. Ik wist dat ze ‘m al even had, en dat ze niet kon wachten om hem te geven. Nu weet ik waarom: de subtiele steek op de kaart. Ik had ook niet anders van haar verwacht. Ze vermeld maar al te graag mijn leeftijd, maar wat heeft zij makkelijk praten met haar 21 jaar!

‘s Middags ging ik samen met Stefan in Weert sushi eten, bij ons vast sushi-restaurant, Sushi Tokio. Hier kreeg ik een sushi-verrassing met een vuurwerkpijl op. Happy me!

Sushi Tokio, Weert

De eerste ronde! Ik krijg alweer honger van er naar te kijken.

Sushi Tokio, Weert

Ronde 3 betekent bij ons meestal: tijd voor warme gerechtjes! Je ziet hier udon, gebakken rijst, gebakken bami, uienringen, loempia’s, een portie groenten, … Genieten!

Sushi Tokio, Weert

Mijn verjaardagsverrassing: deze prachtige bloem gemaakt met sushi en paprika! In het hoopje rijst linksonder staat de vuurwerkpijl. Ik was onder de indruk!

Stefan verraste me ook met een cadeautje. Hij had me dinsdagavond al een tip gegeven, maar verder dan ‘Het gaat sowieso een juweel zijn!’ kwam ik niet. Maar, ik had wel gelijk! Ik kreeg mijn allereerste zilveren armband, eentje met een met steentjes bezet infinity-symbool. Ik vind ‘m prachtig!

Twice As Nice armband met infinity-symbool

Deze prachtige armband kreeg ik van Stefan. Helemaal mijn ding: simpel en past bij alles!

Zo, dat was een korte blogpost vandaag, maar ik heb dan ook bijzonder weinig gedaan. Ik heb ook heel wat tijd op de bus doorgebracht, maar daar is weinig spannends aan. Nu ga ik genieten van mijn jaar als 25-jarige. Hoe? Nog geen idee. Wat komt, dat komt!