MIJN EERSTE ZALANDO BESTELLING

MIJN EERSTE ZALANDO BESTELLING

In januari scrolde ik voor de eerste keer in mijn leven eens door Zalando. Ik spotte een mooi paar loopschoenen, maar twijfelde om ze al dan niet aan te kopen. Die twijfel bleef even duren, en toen ik uiteindelijk de beslissing nam om te bestellen waren ze weg. Op. Allemaal. Ik bleef achter met een leeg gevoel, maar werd weer helemaal blij toen ik onlangs hun app er nog eens bij nam en zag dat de schoenen terug waren. Maar nog maar één paar beschikbaar. In mijn maat. Hoeveel meer tekens heeft een mens nodig?

Ze hielden de schoenen maximum 9 dagen aan de kant. Als ik binnen dat tijdslot het bedrag niet had overgeschreven, kwamen ze weer in de webshop terecht. Hieronder het overzicht van het bestel- en betaalproces:

  • 05/07/2017 19:10: schoenen in m’n winkelmandje geplaatst en laten reserveren tot betaling
  • 06/07/2017: bedrag overgeschreven, het kan volgens Zalando 2 – 4 werkdagen duren vooraleer ze de betaling binnenkrijgen
  • 08/07/2017 05:58: e-mail dat Zalando mijn betaling goed ontvangen heeft
  • 10/07/2017 08:13: e-mail dat mijn pakketje het magazijn verlaten heeft. Mijn pakket zal binnen 2 – 4 werkdagen geleverd worden.
  • 11/07/2017 09:20: een WhatsApp-bericht van mijn zus dat mijn pakket net geleverd is

Een dikke 24 uur nadat het pakket vertrokken was, was het geleverd. Daar was ik alvast héél blij mee, want dat was sneller dan ze hadden aangegeven. Ik ben toen tijdens m’n middagpauze onmiddellijk naar huis gefietst om te kijken naar mijn nieuwe aanwinst.

Eerlijk? Ik was een beetje teleurgesteld toen ik de doos opende en geen typische rode doos met Nike-logo aantrof, maar een simpele bruine doos. Jammer. Gelukkig was de inhoud ervan wel liefde op het eerste zicht.

Mijn eerste Zalando bestelling ervaring Nike Run schoenen

[De onderkant is niet meer spierwit, omdat ik ze had aangehouden om weer naar m’n eigen appartement te fietsen, oeps.]

Tegenwoordig ben ik obsessed met turkoois als het op sporten aankomt, en dan in het bijzonder in combinatie met zwart. Mijn favoriete loopoutfit vanaf nu? Deze schoenen, een zwarte broek, turkoois topje en mijn teal FitBit.

Mijn eerste Zalando bestelling ervaring Nike Run schoenen

Nu moet ik ze nog gaan inlopen. Helaas dateert mijn laatste run al van 8 juli *huilt*. Oké, zaterdag ga ik weer. Nee, dan moet ik werken en ‘s middags de was nog doen. Of euh, zondag. Nee, dan ga ik wandelen. Maandag dan? Ugh. Komt iemand me even een klap in het gezicht geven?

Mijn eerste Zalando bestelling ervaring Nike Run schoenen

Geen full outfit foto, die is voor over een twintigtal kilo’s.  Maar met deze nieuwe beauty’s ben ik wel weer ietsje meer gemotiveerd om meer te sporten. Ik ga zeker wat meer sport- en afvalupdates posten. Stay tuned!