LOUIS VUITTON SPEEDY 30 DAMIER EBENE | BAGS

LOUIS VUITTON SPEEDY 30 DAMIER EBENE | BAGS

In Nicky’s Bag Collection laat ik wekelijks één van de tassen uit mijn collectie zien. Groot of klein, goedkoop of iets duurder, zwart of kleurrijk, clutch of schoudertas: ze komen allemaal aan bod. Vandaag: mijn Louis Vuitton Speedy 30 in Damier Ebene.

Ik droomde al sinds ik 17 was van een Speedy. Ik zag ze overal, zoveel celebs  hadden er eentje, … Toen al vond ik het zo’n mooie, stijlvolle tas. Waar ik destijds verliefd was op de Monogram-versie, ben ik met het ouder worden meer gevallen voor de Damier Ebene. En nu ik eindelijk mijn bachelordiploma op zak heb, én mijn eerste (tijdelijke) job had, vond ik dat ik mezelf met iets mocht belonen. Waarom niet de tas waar ik al zo lang van droomde?

Ik kocht hem voor € 760 op 14 november 2015 bij Louis Vuitton in Brussel. Het was een geweldige ervaring! Enorm vriendelijke mensen, een prachtige winkel, … Ik was er helemaal van ondersteboven. Ik wilde ook graag een hotstamp, maar daarvoor zou ik door de week moeten terugkomen. Dat was door mijn werk geen optie, dus  ga ik daar binnenkort voor terug.

Louis Vuitton Speedy 30 Damier Ebene

Louis Vuitton Speedy 30 Damier Ebene

Louis Vuitton Speedy 30 Damier Ebene

Wat vind jij van Louis Vuitton? Ben je zelf in het bezit van een Speedy?