L’OCCITANE HANDCRÈMES | BEAUTYREVIEW

L’OCCITANE HANDCRÈMES | BEAUTYREVIEW

Tijdens het voorlaatste weekend van april overnachtten we in het Terhills Hotel in Maasmechelen. Dat hotel heeft, met Maasmechelen Village op 2 minuutjes wandelen, de perfecte ligging. Niet verwonderlijk dus dat we de Village met een bezoekje verblijd hebben. En al even minder verwonderlijk is het feit dat ik met een set van drie nieuwe handcrèmes ben teruggekeerd.

L'Occitane handcrèmes

Tijdens elk bezoek trok de winkel van L’Occitane mijn aandacht. Ik heb al een zwak voor verzorgingsproducten, en dan die mooie kleuren erbij … Ik ging er eerder al eens binnen, maar kocht nooit iets. Tot die dag! Gezien de toestand van mijn handen de laatste maanden (zware allergie, zorgt voor droge handen, blaasjes en kloven, kan soms niet eens mijn handtas vasthouden of op mijn laptop typen van de pijn) heb ik een lichte handcrèmeverslaving ontwikkeld. Hier spotte ik een mooi setje met drie handcrèmes voor € 17,09 (outletprijs). De perfecte prijs om deze eens uit te proberen!

L'Occitane handcrèmes

Het setje zit in een blikken doos met opdruk ‘La Provence est à l’intérieur’. Er zitten drie crèmes in: vanilla bouquet, zesty lime en delightful rose. Ze hebben alle drie een inhoud van 30 ml en bevatten elk 20% sheaboter.

L'Occitane handcrèmes

Vanilla bouquet vind ik vooral naar een combinatie van sheaboter en vanille ruiken. Zesty lime ruikt enorm naar citroen sorbet, heerlijk. Delightful rose ruikt naar rozen, op een frisse manier. Ik heb ze alledrie al een paar keer opgedaan, en ze maken m’n handen zó zacht. Vanilla bouquet en Zesty lime zijn m’n favorieten!

Het doosje gebruik ik nu als verzamelplaats voor al m’n handcrèmes. Naast de drie van L’Occitane liggen er ook nog eentje van The Body Shop en twee die ik uit Zuid-Korea meebracht bij.

L'Occitane handcrèmes

L’OCCITANE HANDCRÈMES

De L’Occitane handcrèmes kosten normaal € 8 per stuk en zijn onder andere te koop op hun website, bij Galeria Inno en Essenza (nu Holland & Barrett).

Positief:
+ klein formaat
+ zachte en lekker geurende handen
+ fijne structuur

Negatief:
– niet heel goedkoop: voor de helft van de prijs vind je ook al goede handcrèmes