I’M ENGAGED!

I’M ENGAGED!

Een tijdje terug postte ik op Nicky’s City Guide een verslagje van onze trip naar Parijs, en daar vermeldde ik het al kort: we zijn verloofd! Tijdens onze trip naar Parijs vroeg Stefan me ten huwelijk in onze hotelkamer. Hij had het oorspronkelijk iets anders gepland (met foto’s), maar het is niet helemaal gelopen zoals het moest. Maar dat kan me niet schelen, voor mij was het perfect. En hoe ik erop reageerde, is het maar beter dat niemand anders dat gezien heeft. Als dat op de gevoelige plaat zou vastgelegd zijn, zou ik er nooit naar durven kijken. Dus laten we zeggen: everything happens for a reason!

 

Ik schrok van hoe perfect de ring was. Hij weet duidelijk héél goed wat mijn stijl is. Een maand later keek ik toevallig nog eens op mijn visionboard. En wat zag ik daar? Een ring in dezelfde stijl. Ha! Smart guy! Dat had hij zeer goed gezien. Misschien een tip voor anderen?

Waarom vroeg hij het die dag? We zijn onze relatie begonnen op 15/06/2013. Op de bewuste dag, 30/07/2017, waren we 1506 dagen samen. Blijkt dat hij het zo al jaren in z’n hoofd had! Dit betekent overigens niet dat we nu over een jaartje gaan trouwen zoals dat normaal gaat, daar gaan we nog zeker twee jaar mee wachten. Ik wil dat we er voldoende geld voor hebben om er een perfect feest van te maken (en de perfecte jurk te kopen, hehe) en het heeft ook helemaal geen haast. Ik wil gerust nog 10 jaar verloofd zijn, want ik vind het zó romantisch klinken. ‘Dit is mijn verloofde’. Aahhhhh!

Wel heb ik, zoals elke Bride To Be waarschijnlijk, al een Pinterest-bord vol inspiratie. En ik heb een vriendin die sinds een jaar getrouwd is en me al bestookt heeft met handige tips. Het voordeel van nog minstens twee jaar wachten? Ik heb nog veel tijd om eindelijk echt mijn droomlichaam te krijgen! Time to work a little harder! Let’s do this!

En wanneer het zover is, lees je hier uiteraard alle updates. Mogelijk met een maand of twee vertraging, zoals dit (oeps, tijdgebrek), maar het komt er zeker op!