HOE IK MIJN SJAALS OPBERG | DECLUTTER

HOE IK MIJN SJAALS OPBERG | DECLUTTER

Onlangs heb ik het boek Spark Joy van Marie Kondo uitgelezen. Telkens ik een opruimboek lees, krijg ik ongelooflijk veel zin om op te ruimen. Zo ook nu. Ik ‘kan’ het boek niet helemaal volgen zoals het moet, maar ik wilde toch graag al een paar kledingcategorieën opruimen. Te beginnen met mijn sjaals.

Mijn sjaals liggen in een kleine lade van een plastieken, roze ladekast. Ik heb ze er een tijdje opgeplooid ingestoken, maar telkens ik er een sjaal uitnam, vielen de anderen om of kreeg ik hem er niet meer opnieuw bijgepropt. Vreselijk. Dan heb ik ze er een tijdje gewoon altijd ingepropt, maar zo vergat ik vaak een aantal sjaals die ik heb, of scheurde ik sommige kapot aan de randen van de plastieken la. Ook vreselijk. Na lang nadenken kwam ik eindelijk tot de ideale oplossing: oprollen, en dan een elastiekje errond. Perfect!

Het resultaat zie je hierboven. Ik ben er dolblij mee. Eindelijk weer plezier in het kiezen van een sjaal!

Share: