HEMA LABEL MAKER | REVIEW

HEMA LABEL MAKER | REVIEW

Een tijdje geleden besloot ik dat ik eindelijk meer orde in m’n voedsel wilde. Ik had m’n hele voorraad noot en rijst al in doosjes gedaan, maar ik was niet tevreden. Ik wilde meer. Dus ging ik op zoek naar een goedkope label maker, om aangepaste labeltjes voor m’n voorraaddoosjes te maken. Ik zocht en vond … bij HEMA!

TESTEN DIE HANDEL

Van het moment dat ik weer op kot was, haalde ik het ding uit haar verpakking. Het was even zoeken hoe ik de tape erin moest krijgen, maar toen dat eenmaal lukte, was ik niet meer te houden. Ik drukte meteen ‘walnoten’, ‘amandelnoten’ en ‘sushirijst’ en labelde mijn doosjes. Hieronder zie je het resultaat:

HEMA lettertang

HEMA lettertang

Mooi, toch? Ik vind het erg ordelijk staan en ben helemaal fan. De labels komen soms los, nu druk ik ze altijd terug aan maar daar wil ik nog een andere oplossing voor vinden. Dubbelzijdige plakband misschien? Gelukkig is dat maar een klein nadeel ten opzichte van het groot aantal voordelen.

HEMA lettertang

HEMA LABEL MAKER

Voordelen:
+ goedkoop
+ schattig (ik mag dan wel 24 jaar zijn, ik ben nog steeds gek op roze en schattig)
+ vele kleurtjes tape te verkrijgen
+ fijne prijs
+ naast letters ook emoticons: een muzieknootje, een hartje, …

Nadelen:
– label blijft niet altijd even goed plakken, zeker niet op plastiek
– lettertjes drukken niet altijd even goed door

Ben je op zoek naar een goedkope label maker, vooral voor op papieren oppervlaktes? De HEMA label maker is jouw ding! Je koopt hem in de winkel of online, op HEMA.be of HEMA.nl voor €11 (BE) of €9,95 (NL).