HELLO 2019!

HELLO 2019!

Gelukkig nieuwjaar! Ik wou beginnen met ‘Hoe snel is 2018 gegaan?’, tot ik besefte dat ik vorig jaar exact hetzelfde schreef. Maar even serieus, dit jaar is toch echt abnormaal snel voorbij gegaan? Anyway, wij vierden het afgelopen nacht bij een bevriend koppel (die dezelfde grote liefde voor sushi delen). Ik heb eerst nog gewerkt tot 20:00 (in mijn Nieuwjaarsoutfit, ha), toen is Stefan me komen oppikken en zijn we richting Maaseik gereden. Een lang uur rijden, maar dat was het helemaal waard!

Sushi en Bellini

Mijn ‘laatste avondmaal’ van 2018 was sushi en een glas Bellini. Wat wil een mens nog meer? Om 23:59:50 hebben we samen afgeteld, en zo ver we konden kijken was er vuurwerk te zien. We zaten ook vlakbij de Nederlandse grens, en die steken nog al wat vuurwerk af. Ik las ergens dat er daar voor 70 miljoen (!) aan vuurwerk verkocht is. Jammer genoeg gaat dat ook gepaard met een hoop ongelukken …

Goed, ik wil het jaar graag positief inzetten. Dit zijn mijn hoogtepunten van 2018!

  • We gingen kijken naar een mogelijke trouwlocatie, en gingen die ook meteen vastleggen. Dit jaar is het zo ver!
  • We gingen ons eerste huisdiertje halen. Sunah heeft een week geleden 1 kaarsje mogen uitblazen.
  • Ik begon met avondschool Frans.
  • We gingen een weekendje naar Luxemburg!
  • We gingen een kleine week naar Genua en Milaan!
  • Ik haalde mijn theorie en heb dus eindelijk weer een voorlopig rijbewijs! (daarover binnenkort meer)
  • Mijn mama is een katje rijker. Luna is haar naam en rondhollen als een idioot haar faam!

MIJN DOELEN VAN HET AFGELOPEN JAAR

01. Mijn streefgewicht halen
Doel gehaald: NEE. Ik denk dat dit op mijn lijst met doelen zal staan zo lang ik leef. Niet gehaald dus. Hoewel ik er dit jaar toch écht écht écht voor wil gaan.

02. € xx sparen
Doel gehaald: NEE. Dit is door omstandigheden die later wel duidelijk gaan worden niet gelukt.

03. 50 boeken lezen
Doel gehaald: NEE. Ugh, so close! Aan 50 ben ik niet geraakt, maar ik heb er 35 uitgelezen, waar ik ook héél blij mee ben.

04. Minstens 50 posts op Daily Nicky zetten
Doel gehaald: NEE. Ik postte 20 blogposts en zit dus nog niet aan de helft.

Ik had nog 12 andere doelen, waarvan ik er gelukkig wel enkele gehaald heb. Zoals minstens 3 loopwedstrijden lopen, elke dag 10.000 stappen halen (gemiddeld), …

EN IN 2019 …

01. Mijn streefgewicht halen
Ja hoor, daar is -ie weer. Maar omdat ik dit jaar ga trouwen, is het de bedoeling om dit doel voor de laatste keer op m’n lijstje te hebben.

02. Amerika bezoeken
Bijvoorbeeld … New York?

03. 52 boeken lezen
Elke week een boek, daar ga ik voor!

04. Elke week een nieuw recept proberen
En erover schrijven, als motivatie om het hopelijk vol te houden. Moet lukken.

05. 3 keer per week lopen
En de bedoeling is hier vandaag al mee te beginnen. Geen betere dag om te beginnen dan die ‘magische’ 1 januari. Hopelijk kan ik ook nog wat loopwedstrijd doen dit jaar.

In 2019 heb ik er ook weer 16 in totaal (omdat er ruimte is voor 16 in mijn Filofax-inserts, dus ik vul die dan graag op), en ik hoop er toch minstens 8 van de 16 te halen. Goed, ik ga nu een lekkere quiche met broccoli en zalm eten (want ook gezonde eetgewoontes maken weer deel uit van de voornemens) en ga daarna een stukje lopen!