MIJN FAVORIETE GROENE SMOOTHIE | RECEPT

MIJN FAVORIETE GROENE SMOOTHIE | RECEPT

Vandaag: eens iets anders dan lopen! Maar nog steeds lekker gezond: mijn favoriete groene smoothie. Ik zeg wel favoriet, maar ik heb eigenlijk nog nooit een andere geprobeerd. Dus wie echte aanraders heeft, laat maar weten. Geniet nu van de lekkerste en enige groene smoothie die ik ken!

BENODIGDHEDEN (1 PERSOON)

  • 100 gram gewassen spinazie
  • 1 banaan (bij voorkeur bevroren)
  • 10 gram sesamzaadjes
  • 150 gram Griekse yoghurt

De smoothie is gebaseerd op een recept dat ik vond op Voedzaamensnel.nl. Ik doe er meer spinazie in, omdat ik dit een geweldige manier vind om veel spinazie binnen te krijgen. Wat de bevroren banaan betreft: ik vind het lekkerder met een bevroren banaan (een frissere smaak), maar gebruik regelmatig een gewone banaan omdat ik een bevroren banaan een hel vind om te pellen!

Groene smoothie met spinazie en banaan

De smoothie bevat ongeveer 350 calorieën en is echt één van mijn favoriete drankjes ‘s morgens. Als je me volgt op Snapchat (nickymorren) heb je ‘m waarschijnlijk al meerdere keren gespot. Het duurt even om hem te maken (echt, spinazie blenden, wat een hel) maar het is helemaal de moeite. En het heeft zo’n mooie kleur! Een aanrader!

Share: