GARNIER NUTRISSE CRÈME 7.40 MANDARINE | HAARREVIEW

GARNIER NUTRISSE CRÈME 7.40 MANDARINE | HAARREVIEW

Eergisteren heb ik – na lange tijd voor mijn doen – mijn haar nog eens een ander kleurtje gegeven. De laatste keer was in augustus 2014 (dat lees je hier), en van die kleur is al lang niets meer te bespeuren. Ondertussen ben ik al even terug gewoon bruinharig, en had ik weer zin in een iets rossere kleur.

Garnier Nutrisse Creme 7.40 Mandarine

En die kleur is 7.40 Mandarine (Intens Koperblond) van Garnier Nutrisse. Ik gebruik deze kleuring vaker, maar kies dan altijd voor één tint donkerder (een rosse kleur die bij mij altijd rood wordt). Dit keer wilde ik graag haar dat meer richting oranje gaat.

Garnier Nutrisse Creme 7.40 Mandarine

Dit was mijn haarkleur voor het verven. Er zitten onderaan nog wat lichtere tinten in, en boven is het donkerder. Ik noem het (midden)bruin.

Garnier Nutrisse Creme 7.40 Mandarine

Na de kleuring 25′ te laten intrekken en mijn haar te blazen, is dit het resultaat. Het is niet enorm veel verschil, het had van mij wel wat rosser gemogen. Volgende keer koop ik twee pakjes, want ik vermoed dat mijn haar te lang is voor één.

Minpuntje is dat ik tijdens het uitspoelen héél veel haar verloor. Als ik mijn haar kleur, verlies ik sowieso wel meer dan als ik ze gewoon was, maar bij deze was het wel héél veel.

Pluspuntje is de geur, ik vind de haarkleuringen van Garnier Nutrisse altijd fantastisch lekker ruiken. Dat alleen al is een reden om m’n haar vaker te verven!

INFORMATIE

Deze haarkleuringen zijn verkrijgbaar in de supermarkt en in drogisterijen zoals Kruidvat en DI. De prijs ligt meestal tussen € 8 en € 10.