DWARS DOOR TURNHOUT 2018 5K

DWARS DOOR TURNHOUT 2018 5K

Ik wil heel graag ooit alle Dwars Door-wedstrijden gelopen hebben. Hasselt heb ik al twee keer op m’n naam staan, Brugge was in mei aan de beurt. En anderhalve week geleden ging ik een rondje van 5K lopen in Turnhout!

Gelukkig had ik het volledige weekend vrij, waardoor ik er een heel weekend van kon maken. Daar lees je donderdag meer over op Nicky’s City Guide.

De wedstrijd was wat uitzicht betreft de moeite. Zo vertrokken we op de Grote Markt, liepen we langs het Kasteel van de hertogen van Brabant, het Begijnhof, de watertoren en de kaai. De finish was aan de sporthal van Sint-Victor, waar we ook het borstnummer gingen afhalen.

IMG_5424

IMG_5425

IMG_5428

IMG_5432

IMG_5436

Jammer genoeg stond Casey me deze keer niet op te wachten met een Oreo-donut en Ice Tea Green. Nope, zij zat in onze hotelkamer te wachten terwijl ze Zweedse puzzels aan het invullen was. Nu ja, achteraf zijn we toch heerlijke frieten gaan eten!

What’s next? Dwars Door Mechelen zit er niet in omdat ik moet werken, helaas. Dan maar hopen op Dwars Door Hasselt, voor de derde keer op rij?

DWARS DOOR TURNHOUT

Finish (alle deelnemers): 226/319
Finish (mijn categorie): 50/79
Pace: 5’59”
Km/uur: 10,04 km/u