DR. OETKER SACHER TORTE | FOODREVIEW

DR. OETKER SACHER TORTE | FOODREVIEW

Tegenwoordig probeer ik om de twee weken op zondag iets te bakken. De laatste twee keer hebben Casey en ik boterkoekjes gebakken (en die waren geslaagd), dit keer gingen we voor een Sacher Torte van Dr. Oetker.

Tot ik onderstaande doos in de Albert Heijn spotte, had ik nog nooit van een Sacher Torte gehoord. Wikipedia leerde me dat het een beroemde taart uit Wenen is, bestaande uit chocoladecake, gevuld met abrikozenmarmelade en bedekt met een dikke laag chocoladeglazuur. Heb jij al honger? Anders ik wel.

Dr. Oetker Sacher Torte

De taart is in een handomdraai gemaakt. In de verpakking vind je taartmix en chocoglazuur. Zelf moet je nog 150 gr boter, 3 eieren, 75 ml water en 250 gr abrikozenjam toevoegen. Dat vind je allemaal zo in de supermarkt.

Dr. Oetker Sacher Torte

Na het volgen van het recept op de achterkant van de doos, was bovenstaande taart het resultaat. Kijk hoe de chocolade er afloopt … Heerlijk, toch? Ik kijk er naar uit om er nog eens eentje te maken!

Ik kocht de Sacher Torte voor minder dan €5,00 (de precieze prijs weet ik niet). Geen geld voor een geweldige taart!

Share:

1 Reactie

  1. 24 augustus 2015 / 18:57

    Oooh! Wat ziet dat er zondig lekker uit zeg!