CÉLINE PHANTOM LUGGAGE LOOKALIKE ROZE | BAGS

CÉLINE PHANTOM LUGGAGE LOOKALIKE ROZE | BAGS

In Nicky’s Bag Collection laat ik wekelijks één van de tassen uit mijn collectie zien. Groot of klein, goedkoop of iets duurder, zwart of kleurrijk, clutch of schoudertas: ze komen allemaal aan bod. Vandaag: mijn Céline Phantom Luggage lookalike in lichtroze.

Al héél lang was ik verliefd de Luggage van Céline (ik plaatste ‘m voor het eerst op mijn Tumblr-pagina in november 2012. Al meer dan 3 jaar in love dus!).  Stiekem vind ik de Luggage Tote het mooiste, maar de Phantom Luggage is ook een beauty. Maar met prijzen vanaf $ 2.100 zijn die natuurlijk énorm out of reach voor mij.

Tot ik in september 2015 de Glamour van oktober kocht. En, alsof het zo moest zijn, bladerde ik er op een saaie zaterdagnamiddag door. En toen viel mijn oog plots op pagina 269 …

Glamour oktober 2015

Het was alsof het zo moest zijn. Een paginagrote foto van dé perfecte Céline Phantom Luggage lookalike, online te koop bij Loavies.com. Ik was al talloze lookalikes tegengekomen die er eigenlijk totaal niet op leken. Maar deze, deze was perfect. De grootte, de accenten, zelfs de rits. Er zijn natuurlijk enkele verschillen met de real deal, maar die zijn echt niet noemenswaardig. Deze pagina was dan ook nog eens eentje uit het National Glamour Day-gedeelte van deze Glamour, wat betekende dat er korting was. Maar liefst 20% … Ook in België … Ik denk dat ik nog nooit zo snel naar een site gesurfd ben. Nog geen tien minuten later lagen er niet één, maar twee Céline lookalikes in mijn winkelmandje. Twee, inderdaad, want naast de zwarte uit het magazine, hadden ze ook nog een roze. En gratis verzending vanaf € 75. Ik twijfelde geen seconde!

En twee dagen later, maandag, kreeg ik in de voormiddag op het werk een bericht van mijn zus. Met een foto van een doos. Een doos van Loavies. Toen ik eenmaal thuis de doos opende, zag ik twee prachtige handtassen.

Loavies Céline Phantom Luggage look a like

En eentje daarvan zie je hierboven, tussen de mooie herfstbladeren. Het is misschien geen echte, maar ik noem hem altijd mijn ‘roze Céline’. Ik ben er helemaal verliefd op. Binnenkort bespreek ik ook mijn zwarte. In een iets kortere post, natuurlijk!