TECH | app-review – Dots

DOTS app

Wachten. Op de bus, de tram, de trein, … Ik weet dan al gauw niet waar ik me mee bezig moet houden. Ik wil wel rondkijken, want ik vind sowieso al dat ik te veel op m’n telefoon bezig ben, maar op een station is in vele gevallen niet erg veel te zien. Ook op de trein heb ik wel eens zin in iets anders dan opnieuw dezelfde nummers luisteren op m’n iPod, en wil ik gewoon een spelletje spelen. En vorige week heb ik een heel leuk spelletje ontdekt!

Vorige week heb ik een seminarie van Dado Van Peteghem gevolgd. Hij vertelde ons vooral over mobile marketing, en liet op een gegeven moment ook een filmpje van BuzzFeed zien, over wat onze telefoon allemaal heeft veranderd. Op een gegeven moment lieten ze een spelletje met bolletjes zien. Dat zag er leuk uit! Ik heb zelf het filmpje terug opgezocht en daarna het spel gezocht. En nu ben ik verslaafd.

 Hierboven zie je de twee mogelijke spelletjes die je gratis kan spelen. Het onderste is het spel op tijd, het bovenste het spel waar je aantal moves krijgt. De bedoeling is dus bolletjes van dezelfde kleur te verbinden (niet diagonaal), en er dus zoveel mogelijk weg te krijgen. Er is ook een endless mode, die me heerlijk lijkt, maar daar moet je helaas voor betalen.

DOTS app

 Ook heel leuk zijn enkele quotes die je vindt in de ‘About’. Dit is er eentje van!

DOTS app

Ook kan je uit verschillende themes kiezen. De keuzes zijn classic, de standaard optie, dark, holiday day en holiday night. Boven zie je classic en onder is een screenshot met de holiday night theme, met dwarrelende sneeuw! Ook de bolletjes waarmee je speelt kan je van kleur veranderen, per theme zijn er drie kleurensetjes.

Een heel verslavend spelletje, dat kan ik je wel zeggen! Ik heb het op mijn telefoon en op mijn iPad, en als ik ‘s avonds weer eens niet in slaap geraak, speel ik DOTS. Ken jij het spelletje al?

DOTS is beschikbaar voor Android en iOS.

1 Reactie

  1. 16 mei 2014 / 21:30

    Ik ga ‘m gelijk downloaden, lijkt mij ook leuk.